SierbestratingtotaalmarktKeramische tuintegels

Keramische tuintegels

Maak uw tuin helemaal af met deze keramische tuintegels. Gemakkelijk te leggen en onderhouden door het grote formaat van de tegels. Deze tuintegels zijn geschikt voor alle weersomstandigheden. De tegels zijn waterabsorberend, blijven kleur echt en zijn vorstbestendig.

Bekijk alle keramische tuintegels


GP Tuintegels

Deze keramische tuintegels zijn geschikt om binnen en buiten te gebruiken. Door de grote oppervlakte van de tuintegels zijn ze gemakkelijk in onderhoud. De tegels zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, vorst, zuren en logen hebben geen effect op deze tuintegels. Daarnaast heeft de tegel een waterabsorptie van minder dan 0,5%. De tegels zijn kleur echt en hebben een anti slip laag van R10 en R11. Door de afmeting van 600x600x20mm zijn deze tuintegels bijzonder eenvoudig te leggen en uitermate geschikt voor plaatsing op een dakterras met gebruik van verstelbare tegeldragerst.

Bekijk alle keramische tuintegels

TQ Tuintegels

Deze keramische tuintegels zijn geschikt om binnen en buiten te gebruiken. Door de grote oppervlakte van de tuintegels zijn ze gemakkelijk in onderhoud. De tegels zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, vorst, zuren en logen hebben geen effect op deze tuintegels. Daarnaast heeft de tegel een waterabsorptie van minder dan 0,5%. De tegels zijn kleur echt en hebben een anti slip laag van R10 en R11. Door de afmeting van 600x600x20mm zijn deze tuintegels bijzonder eenvoudig te leggen en uitermate geschikt voor plaatsing op een dakterras met gebruik van verstelbare tegeldragers.

Bekijk alle keramische tuintegels

Terras gelegd met de GP006.

Terras gelegd met keramische tuintegels.

Terras gelegd met keramische tuintegels.

Zwembadrand gelegd met keramische tuintegels.

Inspiratie

Door het grote assortiment van kleuren en maten waarin de keramische tuintegels te verkrijgen zijn zult u altijd iets vinden of kunnen maken dat naar wens is. Of u nou een klassieke, hedendaagse of moderne tuin wilt maken, deze steen geeft een sfeervolle uitstraling. Daarnaast is hij niet alleen buiten maar ook binnen te gebruiken.

Bekijk alle keramische tuintegels
Getoonde keramische tuintegels (600x600x20mm)  Informatie & Tips Keramische tuintegel Tags
GP002 (Beige) Aftrillen Bloembakken bestrating 
GP005 (Grijs) Beton bestrating kunstgras Onderhoud 
GP006 (Antraciet) Flagstones Natuursteen siergrind 
GP007 (Basalt) Gebakken Waalformaat Leisteen Sierbestrating
GP008 (Belgische hardsteen) Knikkertegel
TQ001 (Grijs) Opsluitbanden
TQ002 (Zwart) Tegels voor dakterras
TQ003 (Zand) Keramische buitentegels
Quick view